Тя&Той
Настолна Игра за двойки

Игра за двойки, която прави връзката ни по-вълнуваща и пълноценна.

Насърчава споделянето и комуникацията с партньора ни. И ни кара да се ЗАБАВЛЯВАМЕ заедно.

Оставете играта да ви води и ...

Ако искате:

ИГРАТА ТЯ &ТОЙ НИ ПОМАГА ДА ИМАМЕ ТОЧНО ТОВА

Тя и Той Игра за двойки

За Нас &Настолната игра за двойки ТЯ&ТОЙ

Независимо дали сте заедно от няколко месеца или имате дълъг семеен живот зад гърба си ние вярваме, че здравата връзка се изгражда, запазва и развива, когато има открита комуникация между партньорите.
Затова Ние Антоанета и Антоанета, екип от коуч и психолог създадохме тази игра – за да помогнем на двойките да разширят и засилят своята емоционалната близост, обич и интимност.
Тя & Той е начин да създадем нов път за смислено общуване и свързаност в двойката. В играта сме подбрали такива теми и предизвикателства, които да съдействат на искрената и отворена комуникация между партньорите. Вярваме, че общуването е от ключово значение за здравата връзка включително и при някои често срещани трудности на двойките:
  • Затруднения да разговарят по важни теми 
  • Неудовлетвореност в някои страни на връзката
  • Липса на качествено време заедно
  • Еднообразие в ежедневието
  • Желание за промяна в някой аспект на връзката
  • И други
Затова ние създадохме  играта Тя&Той, която по забавен начин ни насърчава да разговаряме с любимия си, да обсъждаме всичко, което ни вълнува, и да се свързваме по-добре.
И най-вече да се ЗАБАВЛЯВАМЕ!
игра за двойки

Какво получавате:

Тя&Той игра за двойки
59.00/ лв
• 156 Карти с различни с различни теми и предизвикателства за двойката
• Табло/Борд с 97 забавни и провокативни полета
• 2 пула за участниците
• Зарче
• Правила
Тя и Той Игра за двойки

Какви са ползите от настолната игра ТЯ&ТОЙ

Изграждате навик за отворена комуникация и доверие към партньора си

❤️ Включили сме теми, които никога не сте си и помислялили да обсъдите. С помощта на картите в играта не само подобрявате уменията си за общуване в двойката, но и изграждате навика да можете да  казвате всичко онова, което е важно и имате нужда да обсъдите с партньора си.

Повече вдъхновяващи и смислени разговори с любимия човек

❤️156 непредсказуеми и специално подбрани теми от различни области на връзката,  подкрепят провеждането на проницателни и задълбочени разговори с партньора ни.

Подобрявате своята емоционална близост и изграждате силни взаимоотношения със своя партньор

❤️Обсъжданите теми насърчават чувството за близост и разбиране, укрепват връзката, романтиката, доверието и откритостта.

Опознавате света на своя партньор

❤️ Едновременно споделяте важите собствени потребности и желания, но също така успявате по забавен и лек начин да достигнете до интересни открития за света и мирогледа на любимия човек.

Прекарвате повече качествено време заедно

❤️ Присъствате истински с партньора си. Споделяте, обсъждате, създавате общи цели и гледате напред заедно. Забавлявате се повече и откривате различни аспекти на връзката си.

Създавате повече интимност помежду си

❤️ Чрез играта ще можете свободно да обсъждате темите за секса и да изразявате своятите желания и фантазии. Картите със сексуална тематика обхващат всичко, свързано с интимността, включително: влизане в настроение, романтика извън спалнята, желания, комуникация преди, по време и след интимността и още …!

ПОВЕЧЕ ЗА НАШАТА НАСТОЛНА
ИГРА ЗА ДВОЙКИ ТЯ & ТОЙ:

156 КАРТИ И 97 ЗАБАВНИ И ПРЕДИЗВИКАТЕЛНИ ПОЛЕТА НА БОРДА, С КОИТО ДА ИЗРАЗИТЕ СВОЯТА ГЛЕДНА ТОЧКА И ДА РАЗБЕРЕТЕ СВЕТА НА ПАРТНЬОРА СИ И ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ ЗАЕДНО
Всяка от тези 156  карти съдържа провокиращи дискусия, задълбочени и смислени теми, чрез които да разкриете какво мислите един на друг. Картите са разпределени в пет категории, свързани с общуването, секс, финанси, навици, цели, разрешаване на конфликти, романтика, скрити желания и др. Попадането на други полета ви носи задачи и предизвикателства, които предизвикват смях, удивление и забава от играта ви заедно.
РАЗРАБОТЕНА ОТ ЕКСПЕРТИ
Тази настолна игра е разработена съвместно с професионални психолози и семейни терапевти с опит по въпросите на взаимоотношенията, за да помогнат на двойките да създадат среда, в която да общуват, да се свързват, да създават сигурност и вълнение в общия си път заедно.
ПОЛОЖИТЕЛНИ ПОЛЗИ ЗА ВСЕКИ ЕТАП ОТ ВРЪЗКАТА
Тя & Той е разработена така, че да пасне на двойките на всеки етап от връзката им. Независимо дали сте наскоро сгодени, женени от 30 години или някъде по средата, нашата игра ще създаде забавни моменти на сближаване.
ПЕРФЕКТЕН ПОДАРЪК ЗА ДВОЙКИ! ЛЮБОПИТЕН ПОДАРЪК ЗА НЕГО И ПЕРФЕКТЕН ПОДАРЪК ЗА НЕЯ
Нашата настолна игра за двойки ще бъде чудесна и уникална идея за подарък, за да върне фокуса към това, което наистина има значение –  по-дълбока връзка с любимия човек. Това я прави идеален подарък за партньора ни, за годишнина, рожден ден, за годеж, сватбено тържество, за Свети Валентин или за подарък за Коледа.
ДОСТЪП ДО ДОПЪЛНИТЕЛНО СЪДЪРЖАНИЕ ЗА ВРЪЗКИТЕ
Насладете се на пълен достъп до часове допълнително съдържание, което да ви помогне да се чувствате уверени във връзката си. Получавате достъп до нашето разрастващо се дигитално простраство с видеоклипове, PDF ръководства и други ресурси, които да ви помогнат във връзката ви.
Тя и той игра за двойки

Другите за играта

Refund Reason

X