Силвия Петкова - сексолог

Цена за консултация 60 мин. – 100.00 лв.

Консултации онлайн и на живо за гр. София

Запази час за консултация тук:

Животът е процес! Силата и мотото на Силвия Петкова са постоянното развитие и прилагането в ежедневния живот на придобитите знания. Тя има силно присъствие, отдаденост и приемане на всеки като личност. Всеки доверил й се, успява да създаде необходимите му условия, за да изгради личността, която има потенциала да бъде!

Силвия Петкова има магистърска степен по Психосексуална Терапия от University of Lancashire, UK, магистърска степен по Бизнес Финанси от МВБУ, Ботевград, България и бакалавърска степен по Психология и Консултиране от University of Greenwich, London, UK. Специализирала е в различни психологически и енергийни подходи за терапевтична работа като Мастър Биоенергиен Терапевт с правото да преподава, Мастър-Практик по Невро-Лингвистично Програмиране (НЛП), Акашови Записи, Семейни Констелации, Регресии, Медитации, Лечение на Емоционални, Сексуални Блокажи и Ограничения от Детството и Юношеството, Тантра, Матрицата на Успеха, Семейна Терапия, Репродуктивни Проблеми. Работи индивидуално, с двойки, с деца обхващайки  видимите и невидимите аспекти на личността.

За мен най-важното е уникалната личност, която всеки един Е! Подхождам към всеки мой клиент с отдаденост, професионализъм и любов! Мога да ви помогна да Развиете Потенциала си, да сте Сексуално Здрави, в Хармонични Взаимоотношения и Успешни в Бизнесa!

 

 

Refund Reason