Щастливи ли сте във връзката си?

Щастливи ли сте във връзката си?

Всяка връзка се заражда от двама влюбени, между които се разпалва силна и страстна любов. През този период всичко ви се струва невероятно, а вие се чувствате повече от щастливи заедно във връзката си.

В последствие обаче много двойки не успяват да задържат пламъка помежду си и любовта бавно започва да се изпарява. Усещате ли, че вече виждате човека до себе си повече като приятел, а не като интимен партньор? Или не желаете да прекарвате много време в компанията му?  Сега е моментът да се замислите, дали се чувствате щастливи във вашата връзка и как отново да разпалите онзи вълшебен огън помежду ви.

Мит ли е любовта, която продължавадокато смъртта ни раздели”?

Не, разбира се! Тази любов е реална и може да бъде изживяна от всеки човек, който е готов да ѝ се отдаде напълно. Често в началото на връзката всеки дава най-доброто от себе си, за да “спечели” сърцето на партньора си. Когато това се случи, много хора започват да приемат половинката си за даденост. Любовта Е и винаги ще БЪДЕ практическо занимание, а чувствата, които тя предизвиква в нас,са само следствие от него. Тя се заражда в малките жестове, милите думи, подкрепата и топлината, които си даваме един на друг.

По какво да разпознаем, че вече не сме щастливи във връзката си?

Подобно на синдрома на сварената жаба, който всъщност е само метафора, но все пак добра – с времето членовете на връзката стават по-податливи на неприятно отношение от страна на партньора си. Например, ако при старта на взаимоотношенията ви е било недопустимо да прекарвате дни наред заедно без да си казвате и дума – защо сега това да бъде нещо нормално? Замислете се и дали сте престанали да поддържате визията си. Дали от секси тигрица сте се превърнали в домакиня с постоянно вързана коса. А получавате ли все още подаръци и цветя от половинката си, така както в началото на връзката ви? И също, чувствате ли се привлечени сексуално от партньора си или вече сте интимни заедно само “по задължение”?

Отговорите на тези въпроси ще ви помогнат да осъзнаете дали имате щастливи взаимоотношения с половинката си или те бавно са тръгнали да се развалят без дори това да ви прави впечатление.

Възможно ли е да върнем обратно страстта и любовта между нас?

Отговорът на този въпрос е “ДА!”. Никога не е твърде късно двама човека да се обърнат отново към любовта и да са щастливи във връзката си. Но тук е важно да подчертаем, че за да се случи това е необходимо и двамата партньори да участват в процеса. Като начало е хубаво да изясните ситуацията с половинката си и да решите дали искате да продължите връзката си заедно. Ако и двамата прецените, че желаете това, може да преминете на следващата стъпка, а именно да си споделите какво липсва на всеки във връзката и от какво имате нужда.

Бъдете изцяло искрени един с друг и се постарайте да приемете обратната връзка от партньора си без да я отхвърляте. Без значение какво ще чуете и дали това ще ви засегне по някакъв начин, важно е тази информация да бъде приета и от двете страни, защото ще ви покаже къде точно се намират дефицитите във взаимоотношенията ви.

След като обсъдите всичко, ще разберете и в каква посока да предприемете необходимите действия, за да може любовта ви да разцъфти отново. А ако искате тази силна обич да е с вас през целия ви съвместен живот, напомняйте си по-често, че любовта е глагол, а не нещо, което се прави само веднъж. Партньорът ви ще ви обича завинаги, само когато избирате него и печелите сърцето му всеки ден!

Последвайте ни в социалните мрежи, за да научите още за любовта, изневярата, раздялата семейните взаимоотношения и всичко, което се случва между двама партньори в една връзка.

No Events Available

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Refund Reason

X