Щастливи ли сте във връзката си?

Съдържание

Щастливи ли сте във връзката си?

Всяка връзка се заражда от двама влюбени, между които се разпалва силна и страстна любов. През този период всичко ви се струва невероятно, а вие се чувствате повече от щастливи заедно във връзката си.

В последствие обаче много двойки не успяват да задържат пламъка помежду си и любовта бавно започва да се изпарява. Усещате ли, че вече виждате човека до себе си повече като приятел, а не като интимен партньор? Или не желаете да прекарвате много време в компанията му?  Сега е моментът да се замислите, дали се чувствате щастливи във вашата връзка и как отново да разпалите онзи вълшебен огън помежду ви.

Мит ли е любовта, която продължавадокато смъртта ни раздели”?

Не, разбира се! Тази любов е реална и може да бъде изживяна от всеки човек, който е готов да ѝ се отдаде напълно. Често в началото на връзката всеки дава най-доброто от себе си, за да “спечели” сърцето на партньора си. Когато това се случи, много хора започват да приемат половинката си за даденост. Любовта Е и винаги ще БЪДЕ практическо занимание, а чувствата, които тя предизвиква в нас,са само следствие от него. Тя се заражда в малките жестове, милите думи, подкрепата и топлината, които си даваме един на друг.

По какво да разпознаем, че вече не сме щастливи във връзката си?

Подобно на синдрома на сварената жаба, който всъщност е само метафора, но все пак добра – с времето членовете на връзката стават по-податливи на неприятно отношение от страна на партньора си. Например, ако при старта на взаимоотношенията ви е било недопустимо да прекарвате дни наред заедно без да си казвате и дума – защо сега това да бъде нещо нормално? Замислете се и дали сте престанали да поддържате визията си. Дали от секси тигрица сте се превърнали в домакиня с постоянно вързана коса. А получавате ли все още подаръци и цветя от половинката си, така както в началото на връзката ви? И също, чувствате ли се привлечени сексуално от партньора си или вече сте интимни заедно само “по задължение”?

Отговорите на тези въпроси ще ви помогнат да осъзнаете дали имате щастливи взаимоотношения с половинката си или те бавно са тръгнали да се развалят без дори това да ви прави впечатление.

Възможно ли е да върнем обратно страстта и любовта между нас?

Отговорът на този въпрос е “ДА!”. Никога не е твърде късно двама човека да се обърнат отново към любовта и да са щастливи във връзката си. Но тук е важно да подчертаем, че за да се случи това е необходимо и двамата партньори да участват в процеса. Като начало е хубаво да изясните ситуацията с половинката си и да решите дали искате да продължите връзката си заедно. Ако и двамата прецените, че желаете това, може да преминете на следващата стъпка, а именно да си споделите какво липсва на всеки във връзката и от какво имате нужда.

Бъдете изцяло искрени един с друг и се постарайте да приемете обратната връзка от партньора си без да я отхвърляте. Без значение какво ще чуете и дали това ще ви засегне по някакъв начин, важно е тази информация да бъде приета и от двете страни, защото ще ви покаже къде точно се намират дефицитите във взаимоотношенията ви.

След като обсъдите всичко, ще разберете и в каква посока да предприемете необходимите действия, за да може любовта ви да разцъфти отново. А ако искате тази силна обич да е с вас през целия ви съвместен живот, напомняйте си по-често, че любовта е глагол, а не нещо, което се прави само веднъж. Партньорът ви ще ви обича завинаги, само когато избирате него и печелите сърцето му всеки ден!

Последвайте ни в социалните мрежи, за да научите още за любовта, изневярата, раздялата семейните взаимоотношения и всичко, което се случва между двама партньори в една връзка.

Refund Reason