ОТКЪДЕ ДА ЗАПОЧНА?

В няколко кратки стъпки ще ви представим различни варианти, които ще ви помогнат да изберете най-подходящите услуги за вас и ще ви дадат повече информация за различните формати, които предлагаме – участие в група на живо, индивидуална консултация, покупка на единична видео лекция върху избрана от вас тема или пакет от няколко такива.

1. Как да съм сигурна, че пакетите ще ми бъдат полезни?

За да се убедите в полезността на нашите пакети, можете да посетите някой от безплатните ни групови онлайн семинари, където ще се запознаете с нас и методите ни на работа. Също така е възможно и закупуването на единична тема, след която, ако сте доволна, можете да преминете към пакет с повече теми и отстъпка в цената.

2. Колебая се между избора на онлайн пакет/тема, групова или индивидуална консултация. Какви са разликите между тях?

Групова консултация – при груповите консултации усвояването на полезната информация се повишава с над 30%, благодарение на това, че ако има нещо неясно и изникнат въпроси – винаги можете да ни ги зададете. Също така споделянето на преживяванията ви с повече хора, имащи сходни проблеми, ще ви помогне да се почувствате по-добре и да преодолеете раздялата по-бързо.

Онлайн тема/Пакет – те са изключително подходящи за хора, които са по-притеснителни и не предпочитат груповите срещи или за такива, които са много заети и нямат възможност да присъстват на всяка консултация. Видеата са заснети от вече проведени групови консултации и имате възможност да ги гледате от вкъщи в свободно за вас време.

Индивидуална консултация – винаги можете да се свържете с нас, ако се колебаете при избора на специалист. Ние ще ви предложим най-подходящия професионалист спрямо състоянието ви и трудностите, които преживявате.

 

3.Искам да закупя тема/пакет или консултация за мой близък, който има проблем, но се притеснявамот това как ще реагира?

Свържете се с нас и ние ще препоръчаме индивидуален подход , за да ви помогнем в тази ситуация.

4.Какво представлява груповата консултация на живо?

Груповите консултации се провеждат на живо и имат предварително обявена тема. При тях основна роля има психологът, който води лекцията, но участниците имат право да задават въпроси по всяко време. Членовете на групата са хора със сходни проблеми, които желаят да помогнат на себе си и да преодолеят тежкия период, в който се намират.

5. Какво е затворена група на живо?

Затворените групи също се провеждат на базата на предварително обявена тема и участници със сходни проблеми, които искат да се справят с тях. Те се различават от отворените по това, че присъединяването на нови участници е позволено само до втората среща. След това групата се затваря и консултациите се провеждат само с допуснатите членове. Лекциите в тези групи не се заснемат с камера и това, което се споделя в тях е абсолютно конфиденциално.

Refund Reason