Моята лична история

Съдържание

Казвам се Антоанета Атанасова, по професия Маркетинг мениджър. Работата ми до момента ме запозна с прекрасни професионалисти и верни приятели. През годините изминах дълъг път на професионално израстване, но това не ми беше достатъчно. В търсене на себе си един прекрасен ден напуснах корпоративния свят и се впуснах в търсене на нови предизвикателства. Падах, ставах, борих се, успехът беше променлив, но никогя не губех надежда – продължавах напред и следвах целта си. Един ден просто открих своята кауза в  Разделени Заедно.

В следващите няколко реда ще ви разкажа коя съм аз, защо реших да създам Разделени Заедно и да стана Divorce coach /Консултант по кризискни отношения раздяла и развод/ , и защо понякога просто трябва да потърсим помощ, да се доверим, и да продължим напред.

Моята лична история започва с двама прекрасни родители и отглеждането на две прекрасни деца, но някъде там в средата се появиха сълзи, разочарование, болка,гняв и…ТЕ … Раздялата, Разводът, Разбитото семейство.

Животът ми ме раздели с бащите на децата ми. Първият път бях млада и неопитна. Вторият път си мислех, че ще сме заедно „докато смъртта ни раздели”, но уви това не се случи.

Винаги съм смятала за себе си, че съм амбициозна, грижовна и обичаща семейството и съпругът си, но за него имаше по-добра от мен. След дълги разговори, терзания, сълзи и мигове на оптимизъм в един момент, разводът беше факт, който не можех да променя. С времето бащата на детето ми отказваше комуникация с мен и това допълнително усложни ситуацията. Детето растеше, сред некомуникиращите си родители. Всеки го дърпаше към себе си, може би от незнание, може би от страх да не го загубим. Ситуацията беше тежка – без отговори на много въпроси, с разбито сърце, без да разбирам какво се случва, без любим…просто не знаех какво да правя.

Дълго време бях много объркана и това се отразяваше на личния ми живот. Годините минаваха, а промяна нямаше! Времето отлиташе, а въпросите, които си задавах и отговорите, които не получавах ставаха все повече! Лутах се, търсих се, опитвах се да се отстоявам, опитах да намеря общност и хора със сходни на моите проблеми, да общувам с тях, да открия отговорите, които търсех, но така и не успях. В тази вътрешна моя борба, в търсене на себе си, на отговорите, които не получих, един ден се събудих с идеята и решението да създам Разделени Заедно.

Разделени Заедно е проект и кауза, с която искам  да помогна на всички, които преживяват или са преживели тежки раздели. За всички, които не знаят как да продължат напред, как да се справят със ситуацията, в която са попаднали, как да не наранят децата си и как да не повтарят грешките от предишните си връзки.

През етапите на реализиране на проекта завърших и курс по Медиация с идеята да помагам на разделящите се родители да оформят развода си по един по-добър начин в името на тяхното дете.

Благодаря на прекрасните специалисти, с които ме срещна съдбата, благодаря на тези, които се включиха в проекта и повярваха в каузата ми, помогнаха за създаването на Програмата за преминаване през раздяла „Ново начало“, която вече се превърна в наша обща кауза.

Благодаря на всички трудности, които преживях! Благодарение на тях и на натрупания житейски опит, мога да се изправя пред вас и да ви кажа,че нашият екип може да ви помогне да стъпите на краката си, да се изправите и да тръгнете напред, разбирайки емоциите си и чувствайки мощната енергия на вътрешното си АЗ.

Ще бъдем с Вас към ВАШЕТО НОВО НАЧАЛО!

Refund Reason