Раздяла и Развод

Темата за раздялата или развода е трудна, особено когато сме заобиколени от хора, които не могат да ни разберат, защото в момента не са в това положение или омаловажават преживяванията ни. Затварянето в себе си често засилва депресията още повече и ни кара да се чувстваме изоставени и сами.

Точно затова ние сме до вас!

Нашите разработени програми ще ви помогнат да преживеете раздялата,  да извлечете всички възможни позитиви от нея и да подредите живота си отново. Ние сме тук, за да ви подадем ръка и да ви покажем, че не сте сами!

Готови ли сте да поговорим за Раздялата, Новото начало, Любовта и Щастието, които ни очакват след нея.

Антоанета Атанасова

Кои сме ние?

В Разделени Заедно сме екип от професионални психолози, терапевти, мечтателки и жени, които също като вас сме преживели трудни раздели. Нашата цел е да ви покажем, че без значение колко пъти сме паднали  в живота – най-важен е само този един път, в който сме се научила да станев след това. Ние вярваме, че с малко помощ всеки е способен да се справи с трудните моменти в любовта и да излезе от тях по-уверен и силен. Зад гърба ни стоят много обучения, практики, менторства и консултации, в съчетание с натрупан  житейски опит. Те ни дадоха ценни знания и механизми за справяне, които ние искаме да споделим с вас. Ние сме тук, за да ви подадем ръка и да преминем заедно през трудните периоди в живота ви.

ЖИВОТЪТ НИ РАЗДЕЛЯ С ПАРТНЬОРИТЕ, НО ОТ НАС ЗАВИСИ КАК ДА ПРОДЪЛЖИМ И ДА БЪДЕМ ЩАСТЛИВИ

 

Коя съм Аз?

Казвам се Антоанета Атанасова, Консултант по кризисни отношения раздяла и развод. Работата ми до момента ме запозна с прекрасни професионалисти и верни приятели. През годините изминах дълъг път на професионално израстване, но това не ми беше достатъчно. В търсене на себе си един прекрасен ден напуснах корпоративния свят и се впуснах в търсене на нови предизвикателства. Падах, ставах, борих се, успехът беше променлив, но никогя не губех надежда – продължавах напред и следвах целта си. Един ден просто открих своята кауза в Разделени Заедно.

В следващите няколко реда ще ви разкажа коя съм аз, защо реших да създам Разделени Заедно и защо понякога просто трябва да потърсим помощ, да се доверим и да продължим напред.

Как можем да ви помогнем?

Основната причина да направим РАЗДЕЛЕНИЗАЕДНО  е това да помогнем на други като нас, които се намират в трудна раздяла или развод. Мислейки за вашите проблеми и нужди ние разработихме специални теми, семинари и онлайн лекции, с които да ви осигурим по лесно преминаване през трудните моменти, като се опитаме да отговорим на въпросите, които ви измъчват и не успявате да откриете отговорите. Някои от нас също като вас сме преминали през тежка раздяла. Ние сме изживели всеки един детайл от това, което изпитвате в момента, но вече имаме инструментите за справяне в тази тежка житейска ситуация.

Ние сме тук, за да ви помогнем да намерите отговорите, които търсите.

Използвайки специални подходи и техники в психологията, нашите групови консултации ще ви помогнат да преодолеете раздялата, ще ви подготвим да бъдете родители след или по време на раздялата. След това вие сами ще знаете какви подходи да използвате за съвместно родителство с бивши и настоящи партньори. 

Нашите специалисти

50
PROFESSIONAL INSTRUCTORS
87
NEW COURSES EVERY YEAR
25
LIVE SESSIONS EVERY MONTH
277
PROFESSIONAL TEACHER

Refund Reason

X