В Центъра за семейни взаимоотношения Разделени & Заедно сме екип от коучове, професионални психолози, терапевти, мечтателки и жени, които също като вас сме преживели трудни връзки и раздели. Нашата цел е да ви покажем, че без значение колко пъти падаме  в живота – най-важен е само този един път, в който сме се научила да станем след това. Ние вярваме, че с малко помощ всеки е способен да се справи с трудните моменти в любовта и да излезе от тях по-уверен и силен. Зад гърба ни стоят много обучения, практики, менторства и консултации, в съчетание с натрупан  житейски опит. Те ни дадоха ценни знания и механизми за справяне, които ние искаме да споделим с вас. Ние сме тук, за да ви подадем ръка и да преминем заедно през трудните периоди в живота ви.

КЛЮЧЪТ Е В НАС. АКО ПРОМЕНИМ СЕБЕ СИ  ЩЕ МОЖЕМ ДА ПРОМЕНИМ и ПАРТНЬОРА СИ!

 

Антоанета Атанасова

Коя съм Аз?

Казвам се Антоанета Атанасова, Консултант по кризисни отношения раздяла и развод. През годините изминах дълъг път на професионално израстване В сферата на маркутинга, но това не ми беше достатъчно. Един ден просто открих своята призвание и кауза и създадох Разделени и Заедно.

В търсене на себе си един прекрасен ден напуснах корпоративния свят и се впуснах в нови предизвикателства. Падах, ставах, борих се, успехът беше променлив, но никогя не губех надежда – продължавах напред и следвах целта си. Работата ми до момента ме запозна с прекрасни професионалисти и верни приятели, които са част от Разделени и Заедно и заедно помагаме на двойките да намерят пътят един към друг независимо дали са заедно или разделени.

В следващите няколко реда ще ви разкажа коя съм аз, защо реших да създам Разделени и Заедно, и защо понякога просто трябва да потърсим помощ, да се доверим и да продължим напред.

Нашите специалисти

Раздяла и Развод

Антоанета Атанасова

Консултант по кризисни отношения, раздяла и развод | Семеен медиатор

Пепи Спирова

Психолог и фамилен терапевт

Гергана Маркова

Д-р по специална педагогика, психолог

Силвия Петкова - сексолог

Силвия Петкова

Психолог, Сексолог, Хипнотерапевт

Даниела Тахирова

Психодрама терапевт и Психодрама с деца

Как можем да ви помогнем?

Основната причина да създадем Центъра РАЗДЕЛЕНИ&ЗАЕДНО  е това да помогнем на вас да откриете път към себе си или партньора, да вземете важно решение или да  излезете от токсична връзка. Ние ще ви подкрепим, ако се намирате в трудна раздяла или развод, за да преминем заедно през този труден период за вас и вашите деца.

Мислейки за вашите проблеми и нужди ние специалистите от Центъра за семейни взаимоотношения Разделени И Заедно ще ви консултираме, за да преминете по лесно през трудните моменти, като се опитаме да отговорим на въпросите, които ви измъчват и не успявате да откриете отговорите. 

Използвайки специални подходи и техники в психологията, нашите индивидуални консултации и консултации за двойки ще ви помогнат да намерите партньор или да оправите отношенията си със сегашния. Ако пък преживявате тежка раздяла ще ви насочим как да я преодолеете, и ще ви подготвим да бъдете родители след нея.

Свържете се с нас по телефона, за да изберем заедно терапевта, чиито умения отговарят най-добре на вашите нужди.

Консултации за двойки

Консултации за двойки

Проблемите свързани с взаимоотношенията в двойката са често срещани, но има редица изпитани методи за справяне с тях. Липсата на комуникация, честите спорове, желанието да контролираме другия, ревността, изневярата и липсата на самоуважение са само малка част от голямата палитра във взаимоотношенията в една двойка. С правилното мислене и знания вие и вашият партньор можете да промените курса и да поемете път към здрава и щастлива връзка. 

Индивидуални консултации

Индивидуалната терапия може да бъде изключително ефективен начин да подобрите отношенията си с партньора. Промяната във вас ще доведе до промяна и във вашият партньор дори и той или тя да нямат желание да посетят консултации с вас. Терапията може да ви помогне да изследвате собствените си лични проблеми и динамика, които може да повлияят на връзката ви. Един от основните проблеми във една връзка е липсата на комуникация. Чрез индивидуална терапия можете да развиете умения как да комуникирате с пратньора си без да се стига до конфликт . Ще се научите не само как да споделяте своите мисли и чувства, но и как активно да изслушвате патньора си

Раздяла и Развод

Темата за раздялата или развода е трудна, особено когато сме заобиколени от хора, които не могат да ни разберат, защото в момента не са в това положение или омаловажават преживяванията ни. Затварянето в себе си често засилва депресията още повече и ни кара да се чувстваме изоставени и сами.

Точно затова ние сме до вас!

Нашите разработени програми ще ви помогнат да преживеете раздялата,  да извлечете всички възможни позитиви от нея и да подредите живота си отново. Ние сме тук, за да ви подадем ръка и да ви покажем, че не сте сами!

Готови ли сте да поговорим за Раздялата, Новото начало, Любовта и Щастието, които ни очакват след нея.

Refund Reason