Как първият интимен контакт на моята дъщеря се появи в интернет

Как първият интимен контакт на моята дъщеря се появи в интернет

Това е личната история на наша последователка, която искаше да сподели преживяното с вас. В нашият екип вярваме, че чрез споделянето дори и на горчиви житейски истории и съдби, ще ви помогнем да предпазите вас и децата си от подобни ситуации.

 Изповедта на една майка.

Не знам всеки от вас колко често разговаря с дъщеря си или сина си, но аз смятах, че го правя често. Е, явно не е било така! Смятах, че съм дала добро възпитание на дъщеря си, но като направя равносметка, разговорите ни за половото съзряване, интимността, връзките и любов се изчерпват с това да поговорим за птичките и пчеличките. В още няколко теми обсъдихме, че щъркела не носи децата, а ползването на презерватив предпазва от болести и бременност. И до там.

Оказва се обаче, че днешното поколение разполага с по развинтено сексуално въображение. Сексът не се изчерпва с първи полови трепети, любов и романтика. За съжаление много от дамите над 40 биха се изчервили на опита и разнообразието от полови постижения на младите в тийнейджърска възраст. И това го научих по лошият начин.

Дъщеря ми е почти на седемнадесет години, красива, кестенява, сладко девойче, която ще се превърне в прекрасна жена. Една вечер се прибра пребледняла и се затвори в стаята си. Чух я да плаче. Опитах се да отворя вратата, но тя се беше заключила. Изчаках около час и половинаи  тя излезе. Попитах я какво става, но и трябваше доста време, за да успее да събере смелост да ми каже.

Започна да разказва, и аз бавно започнах да изпитвам ужас от всяка нейна дума в разказа. В него тя ми разказа как с любимият и Мирко е правила секс за първи път. Как това се е случило преди три месеца. След това той започнал да иска тя да прави различни неща, които на него му харесват и всичко това пред камерата на неговия телефон.

Разказа ми, че всичко това го е направила, защото много го обича и е искала да го направи щастлив. А сега плачеше и умираше от срам. Не знам дали повече я беше срам от това да ми каже или фактът, че след като са се скарали той е пуснал всички клипове с нея в интернет. Всъщност като се замисля, ако той не беше пуснал всички клипове с нея в интернет, аз нямаше нищо да разбера, за това какво се случва с дъщеря ми извън вратите на нашият дом. Шокът беше голям – веднъж от разкрепостеното държание на моята сладка дъщеря, а второ, че интернет е пълен с нейни мръсни клипове. Не спах цяла нощ. На следващият ден се взех в ръце и се консултирах с адвокат. Ще се борим Мирко да бъде наказан в съда. Разказвам ви кратката версия на историята, за да не ви отегчавам, а да ви дам сигнал с голяма удивителна!

Скъпи майки, не мога да ви дам съвет, колко и как да контролирате децата си, когато са извън дома, но мога да ви дам съвет да говорите на теми, които за нашето поколение бяха табу. Времената бяха други – ние също.

Вярвам, че е възможно да говорим с децата си по тази трудна тема, зада им помогнем да имат щастливи спомени от първата си интимност и да се радват на любовта.

За да научите още за взаимоотношенията в едно семейство, раздялата, общуването с децата, изневярата и връзките ни последвайте в социалните мрежи на Разделени Заедно

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Refund Reason

X