Как първият интимен контакт на моята дъщеря се появи в интернет

Съдържание

Как първият интимен контакт на моята дъщеря се появи в интернет

Това е личната история на наша последователка, която искаше да сподели преживяното с вас. В нашият екип вярваме, че чрез споделянето дори и на горчиви житейски истории и съдби, ще ви помогнем да предпазите вас и децата си от подобни ситуации.

 Изповедта на една майка.

Не знам всеки от вас колко често разговаря с дъщеря си или сина си, но аз смятах, че го правя често. Е, явно не е било така! Смятах, че съм дала добро възпитание на дъщеря си, но като направя равносметка, разговорите ни за половото съзряване, интимността, връзките и любов се изчерпват с това да поговорим за птичките и пчеличките. В още няколко теми обсъдихме, че щъркела не носи децата, а ползването на презерватив предпазва от болести и бременност. И до там.

Оказва се обаче, че днешното поколение разполага с по развинтено сексуално въображение. Сексът не се изчерпва с първи полови трепети, любов и романтика. За съжаление много от дамите над 40 биха се изчервили на опита и разнообразието от полови постижения на младите в тийнейджърска възраст. И това го научих по лошият начин.

Дъщеря ми е почти на седемнадесет години, красива, кестенява, сладко девойче, която ще се превърне в прекрасна жена. Една вечер се прибра пребледняла и се затвори в стаята си. Чух я да плаче. Опитах се да отворя вратата, но тя се беше заключила. Изчаках около час и половинаи  тя излезе. Попитах я какво става, но и трябваше доста време, за да успее да събере смелост да ми каже.

Започна да разказва, и аз бавно започнах да изпитвам ужас от всяка нейна дума в разказа. В него тя ми разказа как с любимият и Мирко е правила секс за първи път. Как това се е случило преди три месеца. След това той започнал да иска тя да прави различни неща, които на него му харесват и всичко това пред камерата на неговия телефон.

Разказа ми, че всичко това го е направила, защото много го обича и е искала да го направи щастлив. А сега плачеше и умираше от срам. Не знам дали повече я беше срам от това да ми каже или фактът, че след като са се скарали той е пуснал всички клипове с нея в интернет. Всъщност като се замисля, ако той не беше пуснал всички клипове с нея в интернет, аз нямаше нищо да разбера, за това какво се случва с дъщеря ми извън вратите на нашият дом. Шокът беше голям – веднъж от разкрепостеното държание на моята сладка дъщеря, а второ, че интернет е пълен с нейни мръсни клипове. Не спах цяла нощ. На следващият ден се взех в ръце и се консултирах с адвокат. Ще се борим Мирко да бъде наказан в съда. Разказвам ви кратката версия на историята, за да не ви отегчавам, а да ви дам сигнал с голяма удивителна!

Скъпи майки, не мога да ви дам съвет, колко и как да контролирате децата си, когато са извън дома, но мога да ви дам съвет да говорите на теми, които за нашето поколение бяха табу. Времената бяха други – ние също.

Вярвам, че е възможно да говорим с децата си по тази трудна тема, зада им помогнем да имат щастливи спомени от първата си интимност и да се радват на любовта.

За да научите още за взаимоотношенията в едно семейство, раздялата, общуването с децата, изневярата и връзките ни последвайте в социалните мрежи на Разделени Заедно

Refund Reason