• Разделени Заедно
  • info@razdelenizaedno.bg
  • 0897 801 883

Антоанета Паликарска

Психолог и Треньор по емоционална интелигентност

Здравейте! Аз съм Антоанета Паликарска и съм психолог със специализация в здравната психология и треньор по емоционална интелигентност към Българския институт за социална и емоционална интелигентност. Сертифициран специалист съм към Международната организация за професионалисти в сферата на хранителните нарушения iaedp™.

Мога да определя себе си като емпатична, смела и търсеща личност. И също така съм страстно увлечена от вътрешния свят на човека и темата за взаимоотношенията и връзките.

Вълнувам се от съхраняване на физическото и психичното здраве, както и от способността на хората да израстват, да разширяват своята самоосъзнатост и развиват своя потенциал.

Благодарна съм за всички уроци и срещи в живота ми, които ми помогнаха да превърна страховете си в лична сила и да открия такива свои силни страни, каквито не съм предполагала, че имам.

Вярвам, че всеки човек има право да търси своя собствен път за постигане на удовлетвореност и щастие. Да изследва пъстротата на своя вътрешен свят, да търси близост, да обича, да бъде обичан и да създава хармонични връзки. Има право да върви с лекота по този път, като се обляга на най-важната връзка – тази със самия себе си.

Refund Reason

X