Астропсихологията разглежда обекта на своя анализ, като душа, която събира опит по пътя на своето израстване, в търсене и постигане на повече разбиране, мъдрост и светлина в живота.
На човека се гледа като на индивидуална, стремяща се личност, като на индивидуален път, който трябва да извърви, за да се разпознае и осъзнае като съвършено творение на живота.
Астропсихологията може да даде отговори на търсещия човек не само какво може да се случи, а основно защо се случва едно или друго събитие в живота, как да тълкува неговото значение и смисъл и как да го използва пълноценно.
Така човек би могъл да живее и да разбира логиката и закономерностите на живота много по-ясно и осъзнато, да използва възможностите на предизвикателствата, през които преминава, развивайки всичките аспекти от личността си, разкривайки светлината, която носи в себе си – светлината на любовта, мъдростта и духовността.

В началото беше просто любовта ми към хората. И много въпроси.  Исках да разбера защо хората са такива, каквито са, защо животът е такъв, какъвто е. Потърсих отговорите в психологията. Докато търсих, в процеса на обучението си, открих астрологията и сърцето ми остана там. Оттогава те станаха неизменна част от живота ми и бяха част от процеса на личната ми трансформация и промяна, както и  основен инструмент в работата ми с хората.

Продължих обучението си в института по астропсихология във Франция и до момента не съм спирала да работя върху себе си, да се променям и да се усъвършенствам.

Други области, в които търся съзнателно развитие са аюрведа, кабала и всичко, което е свързано с духовността. А медитацията, танците и пеенето са част от грижите за душата и тялото ми.

В себе си най-много ценя силата, спокойствието и любовта, които съм развила и непрекъснато подхранвам. Като един от основните ми стимули за съзнателното ми пътуване, винаги са били хората. Желанието да съм им по-полезна, да давам личен пример и да показвам, че всичко което искаме и което ни прави щастливи, е вътре в нас.

И когато го постигнем, осъзнаваме, че животът е неизчерпаем източник на любов и би било прекрасно всички да го живеем по този начин.

Refund Reason