Как да не повтаряме стари грешки и да бъдем добри втори родители

  • март 11, 2021 - 19:30
  • ZOOM
👨‍👩‍👧‍👦 Създаването на ново, второ семейство след развод или раздяла може да бъде едновременно възнаграждаващо и предизвикателно преживяване.
👏 Като родители вероятно ще подхождаме към повторния брак и ново семейство с голяма радост и очакване, докато децата ни или децата на новия ни партньор може да не са толкова развълнувани. Те вероятно ще се чувстват несигурни относно предстоящите промени и какви ще са отношенията с всички нови хора вкъщи, особено ако се налага да живеят с нови доведени братя и сестри.
👶 Някои деца могат и да се противопоставят на промените, а ние като родители може да се разочароваме, че новото ни семейство не функционира по същия начин като предишното.
💡Процесът на напасване на взаимоотношенията може да отнеме една дълъг период докато вторите семейства се приспособят към промените и новите правила. Без значение колко напрегнати или трудни изглеждат нещата в началото, с отворена комуникация, взаимно уважение и много любов и търпение, можем да развием любяща и подкрепяща връзка с новия си партньор и деца и да създадем привързано и успешно смесено семейство.
💡💡Затова в този уебинар ще си говорим за второто семейство и всички, предизвикателства, които изникват.
🔰 За всички тези трудни теми и въпроси ще си говорим в онлайн уебинара на тема „ВТОРИТЕ СЕМЕЙСТВА – КАК ДА НЕ ПОВТАРЯМЕ СТАРИ ГРЕШКИ И ДА БЪДЕМ ДОБРИ РОДИТЕЛИ“, воден от психолога и семеен психотерапевт Пепа Спирова.
КОГА ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ:
11 февруари 2021, 19:30 – 21:00, онлайн през платформата ZOOM.
ЗА ЛЕКТОРА:
Пепи Спирова е психолог, когнитивно-поведенчески консултант, семеен консултант и сертифициран психодрама асистент. Тя има над 10-годишен опит в индивидуална, семейна, групова психотерапия, като работи с невротични, поведенчески и личностови разстройства, кризи, разстройства в социалната адаптация при деца, индивиди и семейства. В РазделениЗаедно води семинари и групи за новите роли в семейството след раздялата и всички аспекти на емоционалните преживявания след това. Със своя съпричастен и отзивчив подход тя създава удобна, спокойна и сигурна среда за споделяне и подкрепа в трудните моменти.
ВЪПРОСИ КЪМ ЛЕКТОРА:
По време на уебинара ще можете да задавате въпроси на живо към лектора или предварително да ни изпратите такива на съобщение на страницата на РазделениЗаедно.
ЦЕНА
Събитието е с БЕЗПЛАТЕН ДОСТЪП чрез ZOOM, необходима е само предварителна регистрация тук:
РЕГИСТРАЦИЯ:
Необходима е предварителна регистрация на този линк: http://bit.ly/2O9c5WC
Ако имате нужда от съдействие, можете да се свържете с нас на: info@razdelenizaedno.bg
във фейсбук страницата ни РазделениЗаедно
или на тел.: 0897 801 883
След като сте се регистрирали, в деня на лекцията ще получите линк, през който да отворите уебинара.
ВАЖНО: Всеки един уебинар се записва, а записът ще бъде наличен след това за закупуване на сайта на razdelenizaedno.bg.
КОИ СМЕ НИЕ:
В РазделениЗаедно сме екип от професионалисти психолози, терапевти, мечтателки и жени, които също като вас сме преживели трудни раздели. Вярваме, че всеки може да преодолее трудните моменти и да продължи своя живот по уверен, и по щастлив, когато има кой да му помогне.
Темата за раздялата и развода е трудна, а споделена с приятели не винаги оставаме разбрани. Те не ни разбират просто, защото в момента нямат същите проблемите.
Затова сме ние! Тук сме, за да говорим за Раздялата, Новото начало, Любовта и Щастието, които ни очакват след нея.

Информация за събитието :

  • Начална дата:март 11, 2021
  • Започва в:19:30
  • Крайна дата:март 11, 2021
  • Приключва в:21:00
  • Location:ZOOM

Намерете това събитие в :

Refund Reason

X